Pronájem rodinné domy, 95 m2 - Praha

Cena: 39 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: + kauce ve výši 40.000 Kč + provize RK ve výši jed
Druh: rodinný dům
Typ: pronájem
Okres: Praha 16
Lokalita: Praha
Ulice: Strnady 17
PENB: B
Aktualizace: 06.06.2024 09:48
Číslo zakázky: 60873
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 472 m2
Počet pater: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Topení: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k pronájmu krásnou moderní novostavbu na dosah Prahy. Nemovitost je možné využít na bydlení - jako dům o dispozici 3+1, či jako kanceláře společnosti se dvěmi oddělenými místnostmi a centrální místností s kuchyní a koupelnou či jako kombinace již zmíněného.
Hlavním vchodem vejdete do předsíně s vestavěnou skříní. Z předsíně nalevo je samostatný pokoj s dvěmi vestavěnými skříněmi, napravo je centrální obývací pokoj, kuchyň, prostor pro jídelní stůl a koupelna s WC a sprchou. Napravo od obývacího pokoje je pokoj s dalším samostatným WC. Do tohoto pokoje je i samostatný oddělený vstup přes terasu. Půdorys nemovitosti včetně kót rádi zašleme zájemcům
V domě je dostatek úložných prostor, na všech oknech jsou předokenní rolety a budova je napojena na elektronický zabezpečovací systém.

Budova je esteticky zasazena do krajiny a součástí domu je zahrada s terasou. Na pozemku je možné parkovat 2 vozy za automatickými vraty ovládanými přes telefon. V zahradním domku můžete uskladnit vše potřebné pro péči o zahradu.

Celkové náklady na provoz domu jsou 7.000Kč na měsíc a je v nich obsaženo vše (záloha na vodu, elektřinu i internet). Vytápění domu je zajištěno krbovými kamny, elektrokotlem s podlahovým topením.
Pro více informací či zájem o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Pozn. dům nemá vlastní číslo popisné ani evidenční a není možné v něm tedy mít trvale bydliště či sídlo firmy.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 46 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop